Bearlock® Anti-Diefstal Beveiliging

 Home / Bearlock® Anti-Diefstal Beveiliging

De montage van een Bearlock anti-diefstalslot is de oplossing tegen autodiefstal. Bearlock® is al operationeel sinds 1992 en is beschikbaar voor zeer veel verschillende voertuigen, van personenauto's en vrachtwagens tot aan campers, het is de enige beveiliging die diefstal onmogelijk maakt. Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt  het BearLock-versnellingsbakslot®  zich tot één geheel met het chassis van uw voertuig. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit laatste zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid  en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat het BearLock-Gearlock® systeem behoort tot één van de beste voertuig beveiligingssystemen.

 

Het Systeem

Bearlock® is een mechanische beveiligingssysteem, een stalen behuizing om de versnellingsbak of stuuras heen binnenin het voertuig die met een stalen pin of plaat de schakelbak/pook/stuuras geheel blokkeert en zo vergrendeld voor gebruik. Wegrijden is hierdoor onmogelijk. Het is zowel toepasbaar op Handgeschakelde versnellingsbakken, Automaten en Electronische versnellingsbakken en uiteraard alle Stuurassen. Binnenin het voertuig is naast een klein en luxe afgewerkt slot niets te zien van het systeem, het wordt geheel geïntegreerd in/onder het dashboard en is met een speciale sleutel te bedienen. Sleutels die overigens uniek zijn en geleverd worden met een speciale sleutelkaart. De sleutels zijn alleen te gebruiken voor het aangekochte Bearlock systeem en niet na te maken bij een sleutelservice. Vergelijkbaar met SKG*** sloten van een woning of bedrijfspand.

 

SCM Gecertificeerd

Automotiveshop (onderdeel van Van der Boor Automotive) is SCM gecertificeerd om voor consumenten, autodealers, garagebedrijven en verzekeringsmaatschappijen Bearlock® sloten in te bouwen. Elke Bearlock wordt indien nodig geleverd met een Bearlock- en SCM certificaat. De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) heeft Bearlock® gecertificeerd in de klasse MP03, de zwaarste beveiligingsklasse!

 

Levering en Montage

Wilt u ook uw voertuig beveiligen met een Bearlock® anti-diefstal systeem? Dan kunnen wij u in onze regio exclusief het product leveren en monteren, en dat met 10 jaar garantie! Het Bearlock-Gearlock® systeem is al beschikbaar vanaf € 399,00 euro incl. BTW en Montage. De Bearlock systemen worden niet los geleverd en zijn alleen verkrijgbaar incl. montage. Voor meer informatie over het product of voor het maken van een montageafspraak kunt u met ons contact opnemen via Tel: 0165-513427 of  info@mbcaraudio.nl

 

Bekijk of Download hieronder de actuele Bearlock Voertuig Compabiliteitslijst en Bearlock Prijslijst:

                  

Contactgegevens

  •   +31 (0)165 513427
  •   Neon 25Q, 4751 XA Oud-Gastel,
         (Industrieterein Borchwerf II
         Roosendaal / Oud-Gastel)
  • info@vanderboorautomotive.nl